Strumpor från Jämtland

Svensktillverkade strumpor av högsta kvalitet 

Vi är en smula kräsna när det kommer till material. Vi stickar nämligen våra strumpor i högkvalitativ och jätteskön merinoull, bomull och bambu. Vi låter naturens egna supermaterial stå för funktionalitet och andningsförmåga, medan det tunna ytlagret av polyamid gör strumpan extra slitstark och hållbar. Därför kan våra strumpor användas till allt – året om: lata kvällar framför tv-serien, härliga dagar i pulkabacken med barnen eller tuffa tag på padelbanan mitt i sommaren. Det kvittar om du har lågt blodtryck eller högt tryck i skidspåret. Det handlar alltid om glada fötter tack vare en glad tillverkare, som räknar varje detalj när det kommer till funktion och miljö. 

 

Kvalitet som sticker ut

Under strumpans resa, från garn till färdig produkt, granskar vi den noggrant för hand – minst sex gånger. Garnet stickas med tå och häl för att få rätt former. Allt kontrolleras kontinuerligt för att materialet ska hålla den premiumkvalitet som vi eftersträvar. Våra hantverkare vänder sedan strumpan manuellt och sluter samman tåpartiet. Vips, nu har det blivit en strumpa, men än är den inte redo för din fot. Först ska den tvättas och torktumlas, samt formas på våra fotmodeller. När strumpan har fått sin form och storlek, ja, då märker vi den med Triconors emblem och skickar den hem till dig. 

Totalt utför våra hantverkare fyra avgörande produktionsmoment för hand, samt en rad mindre handpåläggningar. Vi tror att det är därför som antalet reklamationer är så lätträknade. 

 • Nyttig information

  Leveranstid. Din order packas och skickas så snart den är klar, senast inom 3 dagar. Kan bli något längre vid hög orderingång.

  Retur och bytesrätt. Du har full retur- och bytesrätt på alla varor inom 30 dagar. Kontakta oss via telefon eller mail. Som en del i vårt miljöarbete skickas inga retursedlar med i paketet, för retursedlar kontakta oss så skickar vi dessa till dig.

  Felaktig/skadad vara. Vid upptäckt av skadad vara vid leverans, ta kontakt med oss på 063-12 52 24 eller på e-mail: info@triconor.se

 • Butiken & Fabriken

  Triconor AB

  Orrviksvägen 3,

  832 94 Orrviken

  Öppettider

  Måndag - Torsdag, 07.00 - 15.00

  Fredag, 07.00 - 13.30

  Telefon

  Vardagar 07.00 - 17.00

  063-12 52 24

Vid frågor, vänligen fyll i formuläret nedan