Köpvillkor

Här handlar du tryggt.  Triconor AB har lång erfarenhet av produktion av strumpor.

 

Expeditions-, faktura- och fraktavgift.

Fri frakt för beställningar över 400kr
Om under 400kr tillkommer frakt på 49kr

Leveranstid

Din order packas och skickas så snart den är klar, senast inom 3 dagar.
Kan bli något längre vid hög orderingång.

Betalning

Ni väljer själv om ni vill betala med KLARNA, kort eller apple-/google pay. 

Priser och betalning

Samtliga priser på denna hemsida är inklusive moms. Vi reserverar oss för ev. prisförändringar av skatter eller liknande oförutsedda händelser. Vi reserverar oss för ev. felaktig information på hemsidan samt att färgåtergivningen ej är exakt.

Felaktig/skadad vara

Vid upptäckt av skadad vara vid leverans, ta kontakt med oss på 063-12 52 24 eller på e-mail: info@triconor.se

Retur och bytesrätt

Du har full retur- och bytesrätt på alla varor inom 30 dagar. Kontakta oss, på telefon: 063-12 52 24 eller på mail: info@triconor.se.
Som en del i vårt miljöarbete skickas inga retursedlar med i paketet, för retursedlar kontakta oss så skickar vi dessa till dig.

Prenumeration (under produktion)

Är detta dina nya favoritstrumpor så har du möjlighet att teckna en prenumerationstjänst. De varor som går att prenumerera på hittar ni under menyn Prenumeration.

När  du gör din beställning av vår prenumerationstjänst skickas bekräftelse till angiven e-postadress och leverans sker var 3:e månad av de strumpor som du valt. Kostnad för leveransen är samma som enskilt köp. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om beställningen inklusive produkter, pris, fakturerings- och leveransadress.

Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration hos oss genom att kontakta oss på info@triconor.se

Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till info@triconor.se.

Personuppgifter

Vi skyddar dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med EU:s nya dataskyddsförordning GDPR (general data protection regulation)


Reklamation / Synpunkter

Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med produkten eller att något hänt med din beställning ber vi er ta kontakt med oss på 063-12 52 24 eller info@triconor.se.

Vill du berätta hur nöjd du är med våra produkter kan du även skriva till oss på facebook: https://www.facebook.com/triconorAB/

Svensktillverkade strumpor av högsta kvalitet

Från vår fabrik i jämtländska Orrviken har vi inte bara utsikt över vackra Oviksfjällen. Härifrån kan vi också överblicka tillverkningen och säkerställa att vi tar fram den mjukaste och slitstarkaste strumpan – på samma schyssta sätt som vi alltid har gjort. Här kan vi skruva på våra gamla fina maskiner. Här kan vi träffa våra medarbetare och fråga hur de mår. Ja, härifrån kan vi följa allt, från ullens ursprung till de varsamt förpackade leveranserna hem till dig. Allt för att skapa sköna dagar fullmatade med mjuka värden. För oss. För naturen. Och för dig som är kund. 

En skön historia

Mycket har hänt sedan starten 1969, då Triconor började som en underleverantör till Kooperativa Förbundet (KF). Fabriken hette då Vinetta AB och hade som mest över 530 anställda, vilket gjorde oss till landets största industri när det kommer till antalet anställda. Under drygt 50 år har vi gjort oss välkända för att blanda lika delar gedigen kvalitet med smart funktion. Tag strumpor i ullfrotté som exempel. Dessa skapade Vinetta ursprungligen till svenska försvaret när de eftersökte ett hållbart, lättskött och framför allt varmt underställ. Det härliga och funktionella materialet hänger med än, förstås. Så testa gärna vår strumpor i frottéstickad ull.

Vill du bli återförsäljare? Skicka ett mejl till info@triconor.se eller fyll i dina uppgifter i forumäret nedan.

Bli återförsäljare